perjantai 11. syyskuuta 2015

Liebster awards

Sain kahdelta kanssabloggaajalta Liebster awardit, jotka annetaan kunkin bloggaajan toimesta alle 200 lukijaa omaavalle uudelle blogille ja samalla haastetaan kyseisen blogin kirjoittaja vastaamaan yhteentoista "palkinnon" antajan laatimaan kysymykseen. Tässä siis minun vastaukseni! ;)

Monsterimorsian-bloggaajan Johannan kysymykset:

1. Kuvaile itseäsi kolmella sanalla
Kiltti, iloinen, rakastava


2. Missä näet itsesi kymmenen vuoden kuluttua?
Omakotitalossa, vaimona, teini-ikäisen ja toivottavasti myös pienemmän äitinä, työelämässä jossain...


3. Mitä esinettä ilman et voisi elää?
Nyt on pakko vastata näin kamalasti, että puhelin... :D


4. Mitä näet vasemmalla puolellasi?
Petaamattoman sängyn


5. Missä maissa olet käynyt?
Ruotsissa ja Turkissa


6. Mitä rakkaus tarkoittaa?
Se riippuu vähän, minkälaista rakkautta tarkoitetaan. Rakkaus puolisoa kohtaan mielestäni tarkoittaa kahden ihmisen suunnatonta keskinäistä kunnioitusta. Sitä ettei voi elää ilman sitä toista ihmistä siinä vierellä. Että tahtoo jakaa kaiken päivän kuulumisista syvimpiin tuntoihinsa toisen kanssa. Ja niin paljon muuta. Äidinrakkaus, joka on itselle pienen tytön äitinä hyvinkin tuttu asia, on sitä kun rakastaa sitä pientä ihmistä niin syvältä jostain, että sitä ei pysty pukemaan edes sanoiksi.

7. Onko sinulla harrastuksia? Mitä?
No kai tämän bloggaamisen voi laskea eräänlaiseksi harrastukseksi? Ja olemme juuri sulhon kanssa aloittaneet Hokutoryu ju-jutsun.


8. Mistä unelmoit?
Unelmoin tällä hetkellä matkustamisesta


9. Lempivuodenaikasi? Miksi?
Vähän vaikea ehkä sanoa... No kesä on aina kesä. Mutta jokaisessa vuodenajassa on joitain asioita, joista tykkään kovasti.


10. Mitä kieliä haluaisit osata?
No tahtoisin osata puhua ruotsia paremmin, olemmehan kuitenkin kaksikielinen perhe... :D Ranskaa opiskelin yläasteella, mutta siitä on jäänyt päähän noin tämän verran I I. Sitä tahtoisin osata paremmin.


11. Tavoitteesi elämälle?
Tavoitteeni elämälle on elää onnellisena, rakkaiden ihmisten ympäröimänä. Se riittää mulle.

Sitten I said Yes-blogin Laura V:n kysymykset! :)

1. Kuinka aktiivisesti sulhanen osallistuu teillä häiden suunnitteluun? Entä pyrkivätkö 'ulkopuoliset' ihmiset vaikuttamaan tekemiinne päätöksiin?
Dan osallistuu suunnitteluihin mielestäni oikein hyvin ja paljon. :) Vaikuttaa jopa oikeasti kiinnostuneelta... ;) Myöhemmässä vaiheessa tulee varmasti olemaan vielä konkreettisemmin mukana, koska minun puolestani saa hoitaa häiden musiikkipuolen (kunhan muistaa muutamat minun must have-biisini mukaan!).

2. Tuleeko häihinne tarkka istumajärjestys, pöytäjärjestys vai ei ollenkaan valmista istumajärjestystä? Miksi?
Kyllä ehdottomasti tulee. Olen yksissä häissä ollut, jossa ei ollut mitään istumajärjestystä ja se oli sekavaa! En tahdo, että vieraamme joutuvat ihan erilleen kaikista tutuistaan, jos sattuvat tulemaan vähän myöhemmin kuin suurin osa muusta väestä. Tai että esim. pariskunta joutuu erilleen hajapaikoille, toinen vanhusten kanssa samaan pöytään ja toinen salin toiselle puolelle.

3. Mitä hääperinteitä häissänne tullaan näkemään?
No ensimmäisenä tulee mieleen, että Dan ei tahdo nähdä minun hääpukuani ennen vihkimistä. Edeltävä yö kyllä vietetään yhdessä, mutta hääpuku on piilossa. :) Muusta en vielä osaa sanoa.

4. Mihin asioihin panostatte häissänne rahallisesti?
Sanoisin, että ruokaan. Se on meille molemmille tärkeä asia.

5. Entä missä asioissa pyritte säästämään?
No ainakin bändi on halpa, kun suurin osa muusikoista on myös vieraana häissä... :D

6. Mitä ajattelet avecin tuomisesta häihin?
Mielestäni avec-kutsu on aiheellinen silloin, jos joku ystävä tai sukulainen on ollut pitkään parisuhteessa jonkun ihmisen kanssa, mutta itse et välttämättä tätä kumppania tunne. En lähettäisi avec-kutsua ihmiselle, jolla on joku uusi, parin kuukauden suhde alla.

7. Mihin alunperin rakastuit tulevassa aviomiehessäsi?
Ehkä siihen, että meillä on niin paljon yhteistä. Sama idiootti huumorintaju, samanlaiset arvot, elämänkatsomus... Ja Dan osasi kyllä hurmata tämän tytön ihan täysin. Saa mut tuntemaan itseni kuningattareksi päivittäin. <3

8. Onko häillänne jokin teema?
No ei nyt varsinaista teemaa, mutta meidän tyylimme ja makumme tulee näkymään paljon.

9. Mikä saa sinut suuttumaan?
Mä olen niin tempperamenttinen, että mut saa suuttumaan todella pienellä ja tyhmälläkin asialla... :D

10. Mikä on parasta arjessa?
Ihan vain se yhdessä oleminen ja tekeminen. Se kun saa ilahduttaa toista pienillä asioilla.

11. Mikä on lempidrinkkisi?
Turkissa viime syksynä vedettiin kaaso Ninan kanssa superhyviä Blue Hawaiji-drinkkejä... Nams! Mutta baarissa tilaan yleensä perustylsän KossuBatteryn. :D

Mä olen viime aikoina perehtynyt niin vähän uusiin blogeihin, että en laita tätä nyt jakoon eteenpäin... :/ Sori! Toivottavasti vastaukset olivat sentään tyydyttävät... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti