tiistai 25. elokuuta 2015

Oh you little...

Kaikki, jotka tuntevat minut, tietävät minun olevan ihan täysi kenkäfriikki. Jos voittaisin lotossa, iso kasa kenkiä olisi ensimmäisten ostosten listalla. Ihan oikeasti. :D Tästä friikkiydestä kertoo myös ehkä se, että viime kesänä rakkaalle ystävälleni kaasoillessani sanoin hänelle, että vain minun kuolleen ruumiini yli hän astelee alttarille valkoisissa, tylsissä satiinikengissä. Ja minähän hänelle sitten loppujen lopuksi ne täydelliset kengät (luonnonvalkoista pitsiä, erittäin hänen näköisensä ja teemaan sopivat) bongasin New Lookin valikoimasta. :D

Tämän vuoksi ajattelinkin, että olisi ehkä minulle hyvin luonnollista tehdä pikku postaus kenkiin liittyen. Onhan ne hääkengät jo valittu, ei tosin vielä hankittu.

Mulla on olleet yhdet unelmakengät yli muiden jo kauan. Ne piti hankkia jo viime elokuun kaasoilua varten, mutta en saanut mitenkään rahaa kasaan niitä varten. Niissä on maltillinen 7cm korko, joka onkin täydellinen korkeus hääkenkiini, koska en tahdo olla sulhastani pidempi (eroa siis se tasan 7cm). Värinä joko kiiltävä musta tai kiiltävä punainen. Niissä on söpöt sydämet nauhoissa.

Ne ovat Raquelit.


Nämä minä haluan. Haluan! Vaikka hintaa on sen 300€, niin ainakin ovat siinä mielessä hyvä ostos ja "sijoitus", että menevät sitten muulloinkin, malli on klassikko ja laatu on ihan varmasti kohdallaan. Ja onhan ne nyt ihan älyttömän kauniit!

Kuvat

2 kommenttia: