perjantai 28. elokuuta 2015

Morsiamen parhaat apurit

Tahdon omistaa yhden näistä alun postauksista kolmelle ihanalle naiselle, joita minulla on kunnia kutsua kaasoikseni. Tiedän teidän tytöt lukevan tämän, joten pus. <3

Kihlauksen jälkeen, kun häistä ruvettiin puhumaan, oli aika heti selvää, keitä pyytäisin kaasoikseni. Kaksi parhaista ystävistäni "jouduin" jättää rannalle, koska he toimivat ensimmäisellä kerralla kaasoinani ja tahdoin antaa myös muille hyville ystävilleni sen mahdollisuuden. Pyysin tyttöjäni kaasoiksi niinkin nykyaikaisesti, kuin ihan perus whats app-viestillä tai vastaavalla. Sitä on välillä vaikea sovittaa aikoja yhteen, joten oli niin paljon helpompaa tehdä se näin.

Keitä he sitten ovat?

Outin olen tuntenut jo vuosia. Tiesimme toisemme jo nuoruusvuosilta kauppiksesta, mutta emme koskaan olleet kavereita tai edes tuttuja, joita moikataan. Vain tiesimme toisemme, koska veljeni oli samoilla kursseilla Outin kanssa ja hän tiesi minun olevan Miikan sisko. Heittäisin villinä veikkauksena, että tutustuimme kunnolla 2007 loppuvuodesta, jolloin Outi alkoi seurustella veljeni kanssa. Siitä lähtien ollaankin oltu hyviä ystäviä, vaikka tiet veljeni kanssa erosivat pari vuotta sitten. Outi on myös yksi tyttäreni kummeista. O oli hyvin luonnollinen valinta kaasoksi, koska tavallaan olisin halunnut hänet jo aiemmin tehtävään, mutta pitäydyin silloin kahdessa ja tahdoin siihen nimenomaan nämä kaksi tiettyä, rakasta ystävää jo pidemmältä ajalta. Voisin hyvin kuvitella, että pystyn aika huoletta antaa Outin järjesteltäväksi asioita, koska hän on samanlainen suunnittelijaluonne, kuin minäkin... ;)

Jeminaan tutustuin perhevalmennuskurssilla molempien odottaessa lasta samaan aikaan. Tuskailimme raskausoireet yhdessä ja synnärilläkin oltiin samaan aikaan, tosin eri kaupungeissa, koska itse valitsin synnyttää enemmän suomenkielisessä Kokkolassa. Muistan vieläkin, kun Jemina laittoi viestin, että heille syntyi tyttö noin kello kymmenen illalla ja itse onnittelujen jälkeen totesin, että "ei tämä meidän kyllä tänä yönä synny". No kyllähän se syntyi ja saimme tyttäret kuuden tunnin ikäerolla ja sattuipa heistä sitten vielä tulemaan toistensa kaimat, koska emme olleet koskaan puhuneet lasten nimistä. :D Olemme tunteneet siis noin viisi vuotta ja olleet sen koko ajan tiiviisti tekemisissä. Jemina on se ihminen, joka pimeänä marraskuun iltana "pakotti" minut lataamaan puhelimeeni Tinderin ja sieltä se tuleva aviomies sitten löytyi parin viikon sisään. Sattuupa hänkin olemaan kihloissa Tindermatchin kanssa ja pikkuinenkin tulollaan!

Ninan kanssa olemme tunteneet vasta oikeastaan todella vähän aikaa. Tutustuimme -14 loppukeväällä ex-poikaystäväni kautta. Yhdessä on koettu jos jonkinlaista, iloa ja surua, yhteinen viikon lomareissukin tehtiin vajaa vuosi sitten. Nina on niin samanlainen kuin minä itse. Meillä on samanlainen maku lähes kaikessa, nauretaan, juoruillaan... Paras tanssiseura baariin! Vaikka Nina oli ex-poikaystäväni hyvä ystävä, hän oli kuitenkin eron aikana ja jälkeen rinnallani tukena ja on pysytty oikein hyvinä ystävinä senkin jälkeen. Ja tullaan varmasti pysymäänkin! :)

En voisi toivoa parempaa kolmikkoa kaasoja hääpäivänä rinnalleni. Oikeat tehotytöt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti